Teräsrakenteet toiveidesi mukaan

Pintakäsittely

Teräsrakenneprojekteihimme sisältyy rakenteiden pintakäsittelytyöt asiakkaan toiveiden mukaisesti

Palveluumme kuuluu teräskokoonpanojen laadukas pintakäsittely, sekä kuumasinkitys yhteistyössä  ammattitaitoisen ja luotettavan kumppaniverkostomme kautta.

Hinnoittelemme pintakäsittelytyöt selkeästi eriteltyinä, jolloin vältytään yllättäviltä kustannuksilta. Meidän kanssamme toimiminen on ketterää ja henkilöstömme tuo jokaiseen asiakasprojektiin vankan ammattitaitonsa.

Teräksen pintakäsittely, lue lisää

Teräksen pintakäsittely suoritetaan asiakkaan suunnitelmien, ohjeistuksien ja valmistussuunnitelmien mukaisesti. Valmiit tuotteet merkitään tunnistelevyillä ja pakataan huolellisesti, huomioiden esimerkiksi rakennustyömaan asennusjärjestykset ja muut erityistarpeet.

Meidän kauttamme onnistuu kookkaidenkin rakenteiden tehokas pintakäsittely joustavasti. Voimme toteuttaa useita eri projekteja yhtäaikaisesti. Tämän ansiosta pystymmekin tarvittaessa reagoimaan erittäin pikaisiin aikataulutarpeisiin.

Palvelemme ammattitaitoisen tiimin voimin monipuolisesti koko rakennusteollisuutta ja olemme vakiinnuttaneet asemamme erityisesti suurien kohteiden toteuttajana. Referenssimme vakuuttavat, tutustu niihin tarkemmin täällä.

 

Seuraa meitä

Yrityksemme LinkedInissä

Beam-Net Facebookissa

Laatujärjestelmästä

Toimintamme perustuu sertifioituun SFS-EN ISO 9001:2015 -laadunhallintajärjestelmään.

Teräksen pintakäsittely, perusta:

Laatu
Varmistamme koko toimitusketjun laadun valmistamalla, pintakäsittelemällä ja pakkaamalla tuotteet rautaisella ammattitaidolla. Näin takaamme asiakkaidemme tyytyväisyyden, mikä on yksi koko toimintamme perusarvoista.

Luotettavuus
Teemme sen, minkä lupaamme. Pidämme sovituista aikatauluista kiinni, jottei mikään projekti tai kokonaistoimitus viivästyisi. Ammattilaistemme työnjälki on erinomaista, ja he ovat aidosti sitoutuneita jokaiseen projektiin alusta loppuun. Myös yhteistyökumppanimme ja alihankkijamme ovat luotettavia ja tarkkaan valikoituja ammattilaisia, joiden kanssa olemme tehneet onnistunutta yhteistyötä jo pitkään.

Joustavuus
Olemme asiakaslähtöinen toimija, joka on aina valmis neuvottelemaan muutoksista ja toimitusajoista. Oman valmistuksen ja joustavan henkilöstön ansiosta pystymme tarvittaessa hyvinkin nopeisiin toimitusaikoihin.

Yhteistyökyky
Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille äärimmäisen tärkeää, ja olemmekin saaneet tavastamme toimia runsaasti hyvää palautetta. Meillä on paljon pitkäaikaisia vakiasiakkaita, joiden kanssa olemme päässeet toteuttamaan useita hienoja projekteja.