Teräsrakenteet toiveidesi mukaan

Pintakäsittely

Toteutamme vaativien teräsrakenteiden raepuhallusta ja märkämaalausta. Teräksen pintakäsittely onkin ammattilaisillemme päivittäistä arkea.

Palveluumme kuuluvat erilaisten teräskokoonpanojen raepuhallus ja märkämaalaus. Kokeneilla työntekijöillämme on myös TRY:n (Teräsrakenneyhdistys) myöntämä palosuojamaalarin pätevyys. 

Teemme omien projektituotteiden pintakäsittelyn lisäksi myös alihankintamaalaustyötä. Hinnoittelemme pintakäsittelytyöt selkeästi eriteltyinä, jolloin vältytään yllättäviltä kustannuksilta. Meidän kanssamme toimiminen on ketterää ja henkilöstömme tuo jokaiseen asiakasprojektiin vankan ammattitaitonsa.

Teräksen pintakäsittely, lue lisää

Teräksen pintakäsittely suoritetaan standardin SFS-EN ISO 12944 mukaisesti sekä asiakkaan suunnitelmien, ohjeistuksien ja valmistussuunnitelmien mukaisesti. Tuotteet esikäsitellään teräsraepuhaltamalla yleisesti pinnanlaadun FeSa2½ mukaisesti. Valmiit tuotteet merkitään tunnistelevyillä ja pakataan huolellisesti, huomioiden esimerkiksi rakennustyömaan asennusjärjestykset ja muut erityistarpeet. Tilaa teräksen pintakäsittely meiltä.

Tilaratkaisumme mahdollistavat kookkaidenkin rakenteiden tehokkaan käsittelyn joustavasti. Pystymme toteuttamaan tuotantotiloissamme useita eri projekteja yhtäaikaisesti. Tämän ansiosta pystymmekin tarvittaessa reagoimaan erittäin pikaisiin aikataulutarpeisiin.

Palvelemme 30 henkilön ammattitaitoisen tiimin voimin monipuolisesti koko rakennusteollisuutta ja olemme vakiinnuttaneet asemamme (teräksen pintäkäsittely) erityisesti suurien kohteiden toteuttajana. Referenssimme vakuuttavat, tutustu niihin tarkemmin täällä.

Teräksen pintakäsittely: näin yhteistyö kanssamme etenee

• Ota meihin yhteyttä
• Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu
• Teemme selkeän ratkaisuehdotuksen
• Toteutamme valmistussuunnitelmat
• Valmistamme tuotteet tehtaallamme
• Toimitamme ja asennamme

 

 

Seuraa meitä

Yrityksemme LinkedInissä

Beam-Net Facebookissa

Tuotantotilat

Laajat tuotanto-, pintakäsittely- ja varastotilamme mahdollistavat suurtenkin kappaleiden käsittelyn:

• Konepaja 1 = 2 000 m2
• Konepaja 2 = 1 000 m2
• Pintakäsittely = 3 000 m2
• Muut tuotantotilat = 900 m2
• Katettu varastotila = 2 000 m2

Laatujärjestelmästä

Toimintamme perustuu sertifioituun SFS-EN ISO 9001:2015 -laadunhallintajärjestelmään.

Teräksen pintakäsittely, perusta:

Laatu
Varmistamme koko toimitusketjun laadun valmistamalla, pintakäsittelemällä ja pakkaamalla tuotteet rautaisella ammattitaidolla. Näin takaamme asiakkaidemme tyytyväisyyden, mikä on yksi koko toimintamme perusarvoista.

Luotettavuus
Teemme sen, minkä lupaamme. Pidämme sovituista aikatauluista kiinni, jottei mikään projekti tai kokonaistoimitus viivästyisi. Ammattilaistemme työnjälki on erinomaista, ja he ovat aidosti sitoutuneita jokaiseen projektiin alusta loppuun. Myös yhteistyökumppanimme ja alihankkijamme ovat luotettavia ja tarkkaan valikoituja ammattilaisia, joiden kanssa olemme tehneet onnistunutta yhteistyötä jo pitkään.

Joustavuus
Olemme asiakaslähtöinen toimija, joka on aina valmis neuvottelemaan muutoksista ja toimitusajoista. Oman valmistuksen ja joustavan henkilöstön ansiosta pystymme tarvittaessa hyvinkin nopeisiin toimitusaikoihin.

Yhteistyökyky
Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille äärimmäisen tärkeää, ja olemmekin saaneet tavastamme toimia runsaasti hyvää palautetta. Meillä on paljon pitkäaikaisia vakiasiakkaita, joiden kanssa olemme päässeet toteuttamaan useita hienoja projekteja.

Tarjouspyynnöt ja yhteydenotot

Miko-Matti Lohiluoma
työnjohtaja, pintakäsittely ja logistiikka

p. 044 495 6804

miko-matti.lohiluoma@beam-net.fi

Kalle Ahokas
tuotantopäällikkö, myynti  alihankintavalmistus

p. 044 495 6808

kalle.ahokas@beam-net.fi

Voit ottaa meihin yhteyttä myös täyttämällä oheisen lomakkeen.