Teräsrakenteet toiveidesi mukaan

Projektitoimitukset

Teräsrunko ja sen valmistaminen laadukkaasti vaatii tekijäksi ammattilaisen. Tilaa teräsrunkorakentamisen kokonaistoimitus asiantuntijalta.

Beam-Net Oy on erikoistunut teräsrakenteiden projektitoimituksiin. Toteutamme projektit joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaisesti, ja tukenamme on luotettava suunnittelu- ja asennusyhteistyöverkostomme.

Yrityksemme kanssa toimiminen on joustavaa ja meidät tunnetaankin asiakaslähtöisestä tavasta toimia – se on yrityksemme tärkeimpiä arvoja. Tarjoamme ja räätälöimme selkeästi hinnoiteltuja projektikokonaisuuksia asiakkaan toiveiden pohjalta. Ammattitaitoisella ja motivoituneella henkilökunnallamme on kokemusta suurista ja erittäin vaativista projektitoimituksista. 

Laadukas toimintamme perustuu sertifioituun ISO 9001:2015 -laatujärjestelmään. Tuotteillamme on CE-merkintä oikeus EXC3-luokkaan asti. Tilaa teräsrunko ammattilaiselta!

Teräsrunko taitavalta toteuttajalta

Pidämme aina tiukasti kiinni aikatauluista ja pystymme tarvittaessa erittäin nopeisiin ja joustaviin toimituksiin. Meidän takiamme projektit eivät viivästy. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille äärimmäisen tärkeää.

Kokonaisuudet hinnoittelemme selkeästi ja läpinäkyvästi asiakkaan edun mukaisesti. Ammattitaitoisella tiimillämme on runsaasti kokemusta isojen ja vaativien projektitoimitusten menestyksekkäästä läpiviennistä. Asiakkailtamme olemmekin saaneet positiivista palautetta erityisesti toimintamme joustavuudesta ja sujuvuudesta.

Palvelemme asiantuntevan tiimin voimin kattavasti koko rakennusteollisuutta ja olemme vakiinnuttaneet asemamme etenkin suurien kohteiden toteuttajana. Referenssimme vakuuttavat, tutustu niihin tarkemmin täällä.

Teräsrunko: näin yhteistyö kanssamme etenee

• Ota meihin yhteyttä
• Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu
• Teemme selkeän ratkaisuehdotuksen
• Toteutamme valmistussuunnitelmat
• Valmistamme tuotteet laadukkaasti
• Toimitamme ja asennamme

 

Seuraa meitä

Yrityksemme LinkedInissä

Beam-Net Facebookissa

Laatujärjestelmä: teräsrunko

Toimintamme perustuu sertifioituun SFS-EN ISO 9001:2015 -laadunhallintajärjestelmään.

Toimintamme perusta

Laatu
Varmistamme koko toimitusketjun laadun valmistamalla, pintakäsittelemällä ja pakkaamalla tuotteet rautaisella ammattitaidolla. Näin takaamme asiakkaidemme tyytyväisyyden, mikä on yksi koko toimintamme perusarvoista.

Luotettavuus
Teemme sen, minkä lupaamme. Pidämme sovituista aikatauluista kiinni, jottei mikään projekti tai kokonaistoimitus viivästyisi. Ammattilaistemme työnjälki on erinomaista, ja he ovat aidosti sitoutuneita jokaisen projektin alusta loppuun. Myös yhteistyökumppanimme ja alihankkijamme ovat luotettavia ja tarkkaan valikoituja ammattilaisia, joiden kanssa olemme tehneet onnistunutta yhteistyötä jo pitkään.

Joustavuus
Olemme asiakaslähtöinen toimija, joka on aina valmis neuvottelemaan muutoksista ja toimitusajoista. Oman valmistuksen ja joustavan henkilöstön ansiosta pystymme tarvittaessa hyvinkin nopeisiin toimitusaikoihin.

Yhteistyökyky
Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille äärimmäisen tärkeää, ja olemmekin saaneet tavastamme toimia runsaasti hyvää palautetta. Meillä on paljon pitkäaikaisia vakiasiakkaita, joiden kanssa olemme päässeet toteuttamaan useita hienoja projekteja.

Tarjouspyynnöt ja yhteydenotot

Marko Koivisto
toimitusjohtaja, myynti 

p. 044 495 6801

marko.koivisto@beam-net.fi

Jussi Heikkilä
projektimyyntipäällikkö

p. 044 495 6811

jussi.heikkila@beam-net.fi

Jani Rintanen
projektimyyntipäällikkö

p. 044 495 6814

jani.rintanen@beam-net.fi

Voit ottaa meihin yhteyttä myös täyttämällä oheisen lomakkeen.