Teräsrakenteet toiveidesi mukaan

Teräsrakenteet

Saat teräsrunkorakentamisen komponentit luotettavasti meiltä. Toteutamme teräsrakenteet, jotka on valmistettu aina erityisellä huolellisuudella.

Toimitamme monipuoliset teräsrakenteet ja teräsrakennekokonaisuudet asiakkaan toiveiden mukaan. Projektiemme onnistumisen takaa kokenut henkilöstömme jolla vuosien kokemus vaativien teräsrunkokohteiden toteuttamisesta.

Pätevät työntekijämme ovat kokeneita ammattilaisia ja aidosti sitoutuneita korkealaatuiseen lopputulokseen. Käänny puoleemme ja tilaa teräsrakenteet meiltä joustavilla toimitusajoilla.

Tuotteet CE-merkitään EN 1090-1 mukaisesti EXC3-luokkaan asti.

Korkealaatuiset teräsrakenteet

Meiltä saat ammattitaidolla toteutetun teräsrunkotoimituksen. Olemme kiinnittäneet huomiota koko toimitusketjun laatuun – näin pystymme pitämään asiakastyytyväisyyden korkeana. Haluamme myös tulevaisuudessa olla asiakkaillemme luottamuksen arvoinen yhteistyökumppani, joten satsaamme toimintamme ja palveluidemme kehittämiseen pitkäjänteisesti.

Palvelemme laaja-alaisesti koko rakennusteollisuutta: olemme vakiinnuttaneet asemamme erityisesti isojen ja vaativien kohteiden toteuttajana (esimerkiksi teräsrakenteet ja teräsrunkorakentaminen). Tutustu monipuolisiin referensseihimme tarkemmin täällä.

Teräsrakenteet: näin yhteistyö kanssamme etenee

• Ota meihin yhteyttä
• Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu
• Teemme selkeän ratkaisuehdotuksen
• Toteutamme valmistussuunnitelmat
• Valmistamme tuotteet laadukkaasti
• Toimitamme ja asennamme

 

Laatujärjestelmä: teräsrakenteet

Toimintamme perustuu sertifioituun SFS-EN ISO 9001:2015 -laadunhallintajärjestelmään.

Toimintamme perusta

Laatu
Varmistamme koko toimitusketjun laadun valmistamalla, pintakäsittelemällä ja pakkaamalla tuotteet rautaisella ammattitaidolla. Näin takaamme asiakkaidemme tyytyväisyyden, mikä on yksi koko toimintamme perusarvoista.

Luotettavuus
Teemme sen, minkä lupaamme. Pidämme sovituista aikatauluista kiinni, jottei mikään projekti tai kokonaistoimitus viivästyisi. Ammattilaistemme työnjälki on erinomaista, ja he ovat aidosti sitoutuneita jokaisen projektiin alusta loppuun. Myös yhteistyökumppanimme ja alihankkijamme ovat luotettavia ja tarkkaan valikoituja ammattilaisia, joiden kanssa olemme tehneet onnistunutta yhteistyötä jo pitkään.

Joustavuus
Olemme asiakaslähtöinen toimija, joka on aina valmis neuvottelemaan muutoksista ja toimitusajoista. Oman valmistuksen ja joustavan henkilöstön ansiosta pystymme tarvittaessa hyvinkin nopeisiin toimitusaikoihin.

Yhteistyökyky
Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille äärimmäisen tärkeää, ja olemmekin saaneet tavastamme toimia runsaasti hyvää palautetta. Meillä on paljon pitkäaikaisia vakiasiakkaita, joiden kanssa olemme päässeet toteuttamaan useita hienoja projekteja.

Tarjouspyynnöt ja yhteydenotot

Marko Koivisto
toimitusjohtaja, myynti 

p. 044 495 6801

marko.koivisto@beam-net.fi

Jussi Heikkilä
projektimyyntipäällikkö

p. 044 495 6811

jussi.heikkila@beam-net.fi

Jani Rintanen
projektimyyntipäällikkö

p. 044 495 6814

jani.rintanen@beam-net.fi

Voit ottaa meihin yhteyttä myös täyttämällä oheisen lomakkeen.