Teräsrakenteet toiveidesi mukaan

Beam-Net Oy - Teräsrakentamisen ammattilainen

Beam-Net Oy on vuonna 2013 perustettu konepaja, joka on erikoistunut teräsrakenteiden projektitoimituksiin. Tuotteitamme ovat erilaiset teräsrunkorakentamisen komponentit sekä kone- ja laitevalmistuskomponentit. Tuotantotilamme sijaitsevat Kurikassa Etelä-Pohjanmaalla, mutta toiminta-alueemme kattaa koko Suomen.

Valmistamme ja pintakäsittelemme tuotteemme omassa tehtaassamme ja hoidamme niiden kuljetukset suoraan työmaille yhteistyökumppanimme avulla. Tarvittaessa hoidamme myös suunnittelun ja asennuksen asiakkaamme toiveiden mukaisesti. Palvelemme koko rakennusteollisuutta ja olemme vakiinnuttaneet asemamme suurien kohteiden toteuttajana.

Lataa yritysesitteemme tästä ›

Toimintamme kulmakivet

Laatu
Valmistamme, pintakäsittelemme ja pakkaamme tuotteet ammattitaidolla, ja huomiomme kiinnittyy koko toimitusketjun laatuun. Näin pystymme pitämään asiakastyytyväisyyden korkeana.

Luotettavuus
Pidämme aina tiukasti kiinni aikatauluista – meidän takiamme projektit eivät viivästy. Työntekijämme ovat vahvoja ammattilaisia ja aidosti sitoutuneita hyvään työnjälkeen. Myös yhteistyökumppanimme ja alihankkijamme ovat luotettavia tahoja, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä pitkään.

Joustavuus
Olemme asiakaslähtöinen toimija ja aina valmiina neuvottelemaan muutoksista ja toimitusajoista. Oman valmistuksen ja joustavan henkilöstön ansiosta pystymme tarvittaessa todella nopeisiin toimituksiin.

Yhteistyökyky
Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille äärimmäisen tärkeää, ja olemmekin saaneet toiminnastamme paljon hyvää palautetta. Meillä on paljon vakiasiakkaita, joille olemme tehneet useita projekteja.

Tarjouspyynnöt ja yhteydenotot

Marko Koivisto
Toimitusjohtaja, myynti 

puh. 044 495 6801

marko.koivisto@beam-net.fi

Jussi Heikkilä
Projektimyyntipäällikkö

puh. 044 495 6811

jussi.heikkila@beam-net.fi

Jani Rintanen
Projektimyyntipäällikkö

puh. 044 495 6814

jani.rintanen@beam-net.fi

Voit ottaa meihin yhteyttä myös täyttämällä oheisen lomakkeen.